WordPress 3.0 på Dansk

Så skete det endelig. Det lykkedes at få GlotPress, SVN-repositoriet (den danske afdeling) og da.wordpress.org til at spille sammen, så der nu er lavet en installeringspakke til WordPress 3.0 på dansk. Men uden dansk Multisite. Hvis I kører Multisite, så virker det som det skal, men den del af administrationen er ikke på dansk.

Den danske WordPress 3.0 er til download her:

https://da.wordpress.org/wordpress-3.0-da_DK.zip

Og dukker selvfølgelig op til autoopdatering i danske WordPress-sider. Det er på grund af det sidste, at jeg ville være helt sikker på, at pakken havde den seneste oversættelse med og lige var testet ordentligt. Der skulle jo nødigt gå noget galt, når I klikker på ‘Opdater automatisk’.

Frist ikke skæbnen

Husk at tage backup af filer og database, inden du opdaterer. Husk at deaktivere alle plugins, inden du opdaterer. Tag mit ord for, at det er mindre fedt, når et plugin ikke er ‘3.0 ready’, for at sige det på moderne dansk.

Det er blevet meget nemmere at opdatere WordPress, men det skader (stadig) ikke at tage backup. Samt genaktivere dine plugins ét ad gangen.

Tak til …

Jeg havde stadig siddet og oversat version 3.0 hvis det ikke var for:

xspot, ahhansen, Masterj, kimlinnet, pj1s, tbar, stutley, jelly, dejliglama, Anetq, dadman, GroveMedia, oz1sej, xyzites, GeorgWP, mkjeldsen, BartAfterDark, Jayjdk, fraabye, fiskeben, daerchwing, risager, tntc1978, denblaagnu, Jayjdk, tdekov, lkoudal, Fellowman.

Hvis du er glemt på listen, så er det min fejl. Tøv ikke med at skrive en “Hey, hvad med mig?”-kommentar, hvis det er tilfældet.

Jeg har justeret og ensrettet oversættelsen. Så vidt den slags nu er muligt. Den vil bære præg af, at mange har været involveret, men så vidt jeg kan se, er det ikke så tydeligt. Uanset hvad, hvis du ser en fejl eller en dårlig formulering, så gå ind på GlotPress og kom med et andet forslag. Det vil være fremgangsmåden nu og fremover.

Multisite

Jeg håber, I har mod på, at give en hånd med Multisite-strengene, så de evt. kan være klar til 3.0.1. Jeg er i gang og synes, det er en anelse sværere. De originale formuleringer er ikke altid helt lækre.

Held og lykke med opdateringerne.

Skriv et svar