WordPress 3.0.2 er klar

Det er også en mindre udgivelse, der retter forskellige småfejl og mulige sikkerhedshuller. Igen kom det lidt bag på undertegnede, at der var kommet så mange nye tekststrenge til. Der burde jo ikke gå en lille uge inden den danske version er klar. Sådn i teorien. Når version 3.1 kommer, så vil vi forhåbentligt kun skal vente på, at jeg får bakset med det praktiske med at uploade filerne til den danske del af svn.

Georg

Igen kan vi takke Georg, der har taget en stor del af slæbet med fordanskningen. Der er også andre, der har bidraget. Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide jer, at I ikke bliver nævnt, men Georg har løftet broderparten. Personligt synes jeg, at Multisite er lidt en udfordring til tider, da formuleringerne ikke altid er lige mundrette.

De andre projekter

Der er stadig andre projekter, der skal oversættes. Der er WordPress for Android og Blackberry, samt diverse plugins. Jeg er også gået i gang med wordpress.com, som – åbenbart – også har sin egen danske oversættelse.

Download

Den danske WordPress 3.0.2 er til download her:

https://da.wordpress.org/wordpress-3.0.2-da_DK.zip

Og dukker selvfølgelig op til autoopdatering i danske WordPress-sider. Igen krydser vi fingre for, at alt er som det skal være. Jeg har selv testet pakken ved at installere den, samt opdatere et par testinstallationer. Det gik som det skulle. Men husk nu …

Frist ikke skæbnen

Husk at tage backup af filer og database, inden du opdaterer. Husk at deaktivere alle plugins, inden du opdaterer. Tag (stadig) mit ord for, at det er mindre fedt, når et plugin ikke er ‘3.0.2 ready’.

Det er blevet meget nemmere at opdatere WordPress, men det skader (stadig) ikke at tage backup. Samt genaktivere dine plugins ét ad gangen.

Skriv et svar