Support » Generelt » Fejl i mit kontropanel – kun hvid side med ERROR

  • Hej

    Fik mail fra mit webhotel webdomain om jeg skal opdaterer min hjemmeside i woprdpress alle plugins og thema – pga ny php snart – jeg gik ind i kontrol panel vias min side som virker fint og der var 11 opdatering jeg klikkede update på 4 stk og ny kommer der bare fejl på min kontrolpanel side – det er nu bare en hvid side med teksten:

    Error thrown

    Call to undefined function wp_is_block_theme()

    Hvad gør man ???

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • hej dosdesignforum – har du fundet ud af det?

    EN opdatering af PHP version kan meget vel ødelægge en side da plugins og temaer ikke altid følger ligeså hurtigt med som webhosts gerne vil have. Så hvis du har nogle plugins der kræver en v. 7.x i php version og du opgraderer til php 8.x så kan der ske skade.

    De fleste hosts kører i en længere periode med at man kan blive på en tidligere php version af netop denne grund.

    Thread Starter dosdesignforum

    (@dosdesignforum)

    Hej
    Tror jeg skrev lidt misvisende – jeg har ikke fået ny php jeg har stadig 7,4, men fik mail om de snart opgradere til 8,0 (og ja jeg kan selv gøre det på one.com når jeg logget ind som bruger der) men lige lidt hjælper det, min side virker fint, men når jeg skal ind i kontrol panal i wordpress kommer der bare hvid side med teksten :

    “Error thrown

    Call to undefined function wp_is_block_theme()”

    Jeg bruger det ikek så meget og da jeg gik ind, da one.com sagde man skulle snart opdaterer alle plugins updates m.m i wordpress, da der kunne komem fejl elller når de til nov opgraderes php til 8,0 – ja så gik jeg ind i admin virkede fint og klikkede på de updates som var, kan ikek huske præcis hvilke, men pludselig virker admin delen ikke mere ??? jeg har prøvet via guides på nettet, at manuelt i databasen og skifte theme, og det virker, altså kan se min alm side skifter layout, men stadig virker min admin ikke, ergo kan jeg ikke update alle plugins og wp selv, og ergo vil min side måske ikke virker mere når jeg får ny php + ja jeg kan jo ikke redigerer min side og lægge ting ind når admin delen ikke virker

    har du prøvet at slå debug til i wordpress og se om den kaster noget ud på din blanke skærm i admin ? kan være det er et bestemt plugin der driller. Når du så har fundet ud af hvilket plugin det er, så kan du omdøbe mappen for det pågældende plugin i /wp-content/plugins/ og se om ikke det virker. Når man renamer en mappe deaktiverer den automatisk det enkelte plugin.

    Thread Starter dosdesignforum

    (@dosdesignforum)

    hej kan ikke slå det fra du siger og ved ikek hvordn, da jeg jo ikke kan komme ind i admin delen – og ja jeg har prøvet omdøbe mappen plugins og theme uden held

Viser 4 svar - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • The topic ‘Fejl i mit kontropanel – kun hvid side med ERROR’ is closed to new replies.