Support » Generelt » Plugins fungerer ikke optimalt, på trods af deaktivering

  • Jeg har forsøgt at deaktivere alle plugins, i håb om at jeg en efter en kunne aktivere og finde ud af hvilket der forårsager problemerne. Men det viser sig, at problemerne er der alligevel.

    Det ene problem er med pluginet “Fluent forms”. Når jeg “enable searchable smart options” under det input field der hedder “dropdown”, virker funktionen ikke. Søgefeltet kommer kun en gang imellem og jeg ved ikke hvad årsagen er. Deres support team foreslog også at undersøge de andre plugins.

    Det andet problem er med pluginet “FooBar”. Den laver en announcement ligeså snart jeg aktivere pluginet, på trods af at jeg ikke har lavet en annoncement. Hvis man så forsøger at lave en annoncement, kan man kun tilpasse i “content” området, ikke hverken i “appearance” eller “visibility”. Først hvis man udgiver, kan man gå tilbage og tilpasse. Deres support team mener også at problemet kan være opstået af et andet plugin.

    Så på trods af at jeg har deaktiveret alle de andre plugins, er der fortsat problemer med de to. Hvad kan ellers være grunden til at disse problemer opstår?

    Tak på forhånd.
    Vh Sheila

    Siden, jeg har brug for hjælp til: [log ind for at se linket]

Viser 6 svar - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Der kan være mange problemer:
    1) hvor gamle er dine plugins? (bliver de vedligeholdt?)
    2) hvilken version af PHP er dit webhotel og wordpress sat op til?
    3) er der noget gammel jQ kode som ikke er opdateret? (dette kan måske løses midlertidigt med Enable jQuery Migrate Helper

    Thread Starter sheilanana

    (@sheilanana)

    1) Alle plugins er implementeret på sitet sidste år og bliver jævnligt opdateret.
    2) Php version 7.4.19: https://www.telman.dk/info.php og Wordspress 5.7.2
    3) Jeg har forsøgt at installere pluginet, men den hentyder ikke til nogle fejlmeldinger etc.

    Jeg er på bar bund og har efterhånden svært ved at gennemskue problemet. Håber du kan hjælpe.

    På forhånd tak.

    Mvh Sheila

    ok – alt er opdateret og der er ingen jQ eller php issues.

    Tilbage er der vel så kun om dine plugins kan arbejde sammen?
    Dette kan kun undersøges ved at de-aktivere og af-indstallere alle andre plugins og se om den tilbageblevne virker korrekt.

    ‘Hvis den fejlbehæftede plugin virker korrekt installeres og aktiveres de andre plugins – en ad gangen – indtil fejlen kommer igen. Den plugin som skaber problemet af-installeres og du skal så finde en erstatning.

    Thread Starter sheilanana

    (@sheilanana)

    Jeg har deaktiveret alle de andre plugins og problemet er ikke løst. Ville du foreslå fuldstændig at slette dem?

    hvis du ikke kan få pluginen til at virke korrekt så er der vel ikke andet at gøre?
    Jeg går udfra at du har læst plugin-supporten https://wordpress.org/support/plugin/fluentform/
    Giv dog plugin-udvikleren besked

    Thread Starter sheilanana

    (@sheilanana)

    Jeg gav plugin-udviklerne besked som det første. Jeg har bare været i tvivl om problemet ligger på mig eller dem.

Viser 6 svar - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • You must be logged in to reply to this topic.