Aalborg: Næste halvårs meetups planlagt

På 1½ time fik mødegruppen planlagt den kommende sæsons arrangementer – i hvert fald i store træk. Det bliver – i hvert fald foreløbigt – til et månedligt aftenmøde og to lørdage med co-working og workshops. Måske kommer der flere, mere uformelle eller improviserede aktiviteter til; det kan man aldrig vide med sikkerhed.

  • Mandag, 3. december kl 18-21 – Jul i Det gamle WordPress
  • Mandag, 7. januar kl 18-21 – Gutenberg
  • Lørdag 26. januar kl 9-15 – WordPress basecamp, co-woking krydret med workshops: Basal opsætning af WP, Sikkerhed med WordFence/Sucuri, Hastighedsoptimering
  • Tirsdag, 5. februar kl 18-21 – Plugins
  • Mandag, 4. marts kl 18-21 – Betalt eller gratis
  • Lørdag, 16. marts kl 9-15 – WordPress basecamp, co-woking krydret med workshops: SEO med Yoast SEO, WP oversættelse
  • Tirsdag, 2 april kl 18-21 – SEO
  • Mandag, 6. maj kl 18-21 – Temaer
  • Mandag, 3. maj kl 18-21 – Medier og mediebiblioteket 
Det var relativt nemt at få udfyldt møderne med emner og der var endda et mindre overskud, så vi har også gode forhåbninger om at kunne præsentere gode aftener til efteråret!

Hvad er WordPress Aalborg Meetup?

WordPress Aalborg Meetups samler typisk omkring 20 mennesker til en hyggelig aften med meget godt indhold, uanset niveau. Hver aften starter med en velkomst og en hurtig præsentation af de tilstedeværende. Herefter et 30 min oplæg om aftenens tema efterfulgt af en spørgerunde. Emnerne er forskellige områder med relation til WordPress, med forskellige sværhedsgrader, men dog forsøger vi at gøre det meste forståeligt for alle. Så gennemgår vi et websteds design og opbygning (tilhørende en af deltagerne) set fra en brugers synspunkt. Ejeren af webstedet for selvfølgelig mest ud af det, men som regel vil der være ting, som også har relevant for de øvrige deltagere. Aftenen slutter med en runde, hvor deltagerne kan præsentere aktuelle udfordringer, de gerne vil have input til, inden vi runder af med lidt løs netværk og mulighed for bruger-til-bruger support. Du kan selvfølgelig altid se de kommende aktiviteter i Meetup gruppen:

WordPress Aalborg

Aalborg, DK
74 Members

Gruppen her er for WordPress udviklere, designere og entusiaster. Lad os mødes, dele viden og erfaringer og skabe nye forbindelser i det lokale WordPress fællesskab…. der f…

Next Meetup

Jul i Det Gamle WordPress

Monday, Dec 3, 2018, 6:00 PM
16 Attending

Check out this Meetup Group →

Eller finde os på Facebook.