En lille samlet flok…

WordPress Meetup i Aalborg – The Jule Edition!

Denne gang var vi ikke så mange, men på trods af at der faktisk ikke var andet end småsnak og hygge, så var der alligevel mødt 14 WordPress entusiaster op. Da alle var gengangere kunne vi springe let og elegant over de programpunkter, der handlede om præsentation af hinanden og stedet.
I stedet gik vi direkte til Den Varme Designstol, der denne gang drejede sig om Vraa Højskoles websted. Det blev en lidt speciel gennemgang, da vi startede med en præsentation af både webstedet og deres annoncering på Google og Facebook. Med det som udgangspunkt blev siden gennemgået for elementer, der kunne øge konvertering. Herefter præsenterede Morten alle de forskellige muligheder der er for på en nem og hurtig måde af “julificere” sit websted: faldende sne, juledekorationer, snemænd og julegaver – og til sidst julemanden i sin kane ridende på tværs af skærmen. Og selvfølgelig med julemusik!
Altsammen kunne klares ved at installere nogle forskellige plugins. Der var almindelig enighed om at det ikke var en forbedring… Tak til Aalborg Syndikatet for lån af lokaler. Næste WordPress Aalborg Meetup er 7. januar – glædelig jul!

#annoncer, #design, #jul